------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

Senarai Lagu Popular Wajib Aku karaoke

Senarai Lagu Popular Wajib Aku karaoke. Siapa suka pergi karaoke? Mesti ada senarai lagu wajib berlagu di karaoke kan? Dalam handphone aku ada lagu favourite aku. And everytime aku pergi karaoke, aku akan bukan playlist aku agar tiada lagu favourite aku yang tertinggal. Ada lagu English dan lagu Melayu. Tapi bagi aku aku lebih enjoy bawa lagu English sebab lebih kepada era kita sebab aku lebih layan lagu English terkini sahaja.

Senarai Lagu Popular Wajib Aku karaoke

1. Manbai – Kau Ilhamku
2. Hafiz – Ku Akui
3. Hafiz – Noktah Terakhir
4. Hafiz – Bahagiamu Deritaku
5. Gerimis Mengundang – Slam
6. Syamel – Hidup Dalam Mati
7. Achik Dan Nana – Memori Berkasih
8. Ombak Rindu – Hafiz Ft Adira
9. Milik Siapakah Gadis Ini – Sudirman
10. Bila Diri Disayangi
11. Rindu-serindu rindunya

1. Adele – Someone Like You
2. Adele – Rolling in The Deep
3. Adele – Set Fire to The Rain
4. Adele – When We Were Young
5. Westlife – You Raised Me up
6. Bruno Mar – Talking To The Moon
7. Bruno Mar – When I Was Your Man
8. Bruno Mar – Count On Me
9. When We Were Young – Adele


Sebenarnya banyak lagi lagu yang aku suka. Tapi tak ingat. Haha. Kepada pembaca blog. Kalau korang ada lagu best untuk dikarok. Bolehlah share di ruangan comment di bawah. Terima Kasih. 
Panduan Mudah Buat Blog A-Z !!! Cara Buat Duit Dari Rumah Tanpa Modal !!!
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Senarai Lagu Popular Wajib Aku karaoke"

Dulu masa diploma selalu la masuk karokae sbb kawan2 dip mmg sporting walaupun suara mcm katak.hahaha.

Skrg dah lama x masuk karokae dah, takde geng.

Lagu wajib - jiwang 😂😂😂

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top