Template Blog SEO Friendly 2017 Cepat Naik Traffic


Aku tukar template blog baru iaitu Template Blogger SEO Friendly 2017. Tapi end up aku stress sebab pageviews naik mendadak dari 500 pageviews ke 1,800 pageviews dalam hari ini. Gila ke apa? Tapi aku tak happy pun dengan traffic ini. Sebab apa? Sebab ini adalah spam traffic. Aku stress tengok viewer banyak tapi it is just a spam. 

Template dah lawa tapi sayang.

Aku cuba google dalam internet Download Template Mesra Seo 2017. Jadi adalah laman web ini suggest untuk guna template dia. Lawa memang lawa. Minimalize. Siap aku dah jatuh cinta lagi. And sangat unique. Tapi sayangnya template ini telah menyebabkan blog aku terjerumus ke dalam aktiviti spam. 

Referring Sites dari Sites dipercayai Sites Spam *Bukan Semua

Aktiviti spam ini datang dari web Russia. Contohnya reffering site dari amerjaya.blogspot.ru, dan yandex.ru. Jadi aku terpaksa buang balik template itu. Malas nak guna sebab aku takut bagi side effect dengan income adsense aku. So, buat masa ini aku guna template free ini dari google. Kalau nak guna. Boleh lah pergi laman web kunci dunia. Buat masa ini domain mereka expired. Jadi tak dapat di access dulu. 

Pageviews Naik Mendadak

Kalau anda nak guna juga template seo yang spam visitor dari rusia tu. boleh lah pergi ke laman web ini. SEO Blogger Template Free Download Aku dah guna smart seo and minimal clean punya template. Cantik memang cantik. Tapi visitor naik menjunam macam apa je. Rupa-rupanya spam view.

Moscow, Moscow City arrived from yandex.ru
Menangis tengok spam dari Russia. :(


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Template Blog SEO Friendly 2017 Cepat Naik Traffic "

omg patutla masa tukar template free haritu banyak giler page views mendadak macam ni, skrg tukar yg beli jadi mcm biasa balik 500 kebawah. mula2 down juga, rupanya baru thu yg selama ni naik mendadak tu adalah spam. punyaaalah bangga ingatkan seo berjaya.HAHAHAHA.

hari tu jeles jugak tengok Mai punya traffic naik mendadak.... Tu lah amer simpan niat nak cari template friendly jugak. Last-2 kena yang spam virus tu. sampai ke hari ni belum hilang virus nye. susah susauh

oh mai beli template ke? Sanggup juga mai beli. Banyak je free template dr indonesia yang lebih friendly seo. tapi barang bebayar lebih selamat digunakan.

thanks mai sudi comment

Bukan beli sendiri, menang giveaway dari blogger Reenri ni, alhamdulillah. Fuh tu lah banyak ilmu tak tahu lagi pasal blogging ni, kadang2 salah faham lepastu syok sendiri.hahaha

ahah. sampai sekarang blog amer masih 2ribu ke atas pageviews disebabkan spam ni. tak tahu lagi cara nak ubat spam ni. stress dengan fake viewer ini. :(

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top