------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

Cara Cepat Add Friend Facebook Dengan 1 Klik


Kalau tadi saya mengajar anda cara approve all friend request in 1 2 clicks. Rasa macam alang-alang pulak. Tahu tak dengan apps Facebooks tool tu anda boleh click add friend ramai-2 tanpa kena banned oleh pihak facebook. Banned ni macam tak suruh add ramai sangat lah. Anda di banned dari add kawan-kawan lagi di facebook buat masa sejam 2 jam macam tu. Lepas itu boleh add balik. So kepada yang belum baca entry saya approve friend request yang banyak dengan cepat boleh lah baca. 

Ok dekat sini saya akan ajarkan cara nak add friend secara laju dengan menggunakan facebook tools. Cara download facebook tools ini memang mudah macam makan kacang sahaja. Ok saya akan ajarkan cara download fb tools. 

First anda kena buka new tab dan click button apps. selalunya bawah button back. Tengok dalam gambar di bawah. Button apps yang bentuk segi empat tu. Lepas tu anda click Web Store bawah nama amerjaya tu. 


Selepas itu. Anda akan berada di chrome web store. Anda cari Facebook Toolkit di searchbox web store. Anda akan ke laman web dibawah. Click Add To Chrome button. Tidak lama selepas itu akan keluar pop up box. And click Add Extension. 



Sekarang anda sudah ada facebook tool. Sekarang saya nak ajar macam mana nak add atau massive add rakan friend facebook dengan banyak dan laju. First anda kena pergi ke People You May Know atau click sini. Di situ akan ada senarai orang yang mungkin anda tahu dan ada button add friend. Kalau anda nak add guna medium lain boleh jugak. Seperti pergi ke page oh!media. Dan tengok latest post dari mereka. Dan click jumlah likes mereka. Mesti ada keluar senarai likers dengan add friend button. Disitulah anda akan dapat click semua friend button tersebut. 

Kita kembali ke topik asal. Add friend banyak. Anda pergi ke pages People You May Know atau freind suggestion. Sudah? 


Sekarang click facebook toolkits.  Selepas itu click CLICK ALL ADD FRIENDS BUTTON. 



Selepas itu. Ada box kecil seperti gambar dibawah. Dan Click Add All Friend Button. Dan tunggu process add. Jangan tutup browser sampai process siap. 



Mudah bukan nak tambah kenalan baru. Ingin saya nyatakan disini. Limit add friend dengan guna cara ini hanya dapat send seribu friend request sahaja. Jadi add lah facebook yang betul-betul, bukan add facebook fake account menggunakan muka cartoon atau muka artis lain. 

Harap article Add Kawan Facebook Banyak Dan Laju ini dapat membantu anda meluaskan kenalan anda. 
Panduan Mudah Buat Blog A-Z !!! Cara Buat Duit Dari Rumah Tanpa Modal !!!
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Cara Cepat Add Friend Facebook Dengan 1 Klik"

Perghh, advance nampaknya, baru tahu!

nak luaskan business. cara ni bagus kot. tapi tu lah. di add nye fb fake je banyak haha :D

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top