------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

Approve Friend Request Banyak Dengan 1 Click

Approve Massive Friend Request With Just 1 Click. Cara accept friend request cepat dengan sekali click. Account facebook saya tiap-tiap hari ada orang add. Mungkin ada yang tengok saya ping blog di group-group facebook. Terus mereka rasa saya seorang blogger yang friendly. Yes semestinya. Oh stop blow your own horn Amer. By the way, hari ini aku nak ajar kepada semua blogger sekalian atau pun facebook famous cara nak approve friend request dengan serentak. Cara-caranya ada di bawah ini dengan hanya beberapa click sahaja. 

First sekali anda kena buka new tab kosong. Dan click APPS(Selalu hujung sekali bawah button Back). Selepas anda berada di chrome://apps/  anda click Web Store. Selepas itu, anda cari di searchbox dengan keyword Facebook Tool. Anda akan jumpa Facebook Tool dan click add to chrome selepas itu click add to extension. 

Step 1: Go To Chrome APPs

Still in step 1.

Selepas anda berjaya install facebook tool. Anda pergi page friend request. Dan click button facebook tool yang terdapat di tepi star book mark. Rujuk dalam Gambar. 

Selepas itu Click Accept All Friend At Once


Click Accept All.

Jadi apa macam? Senang bukan nak approve guna app ini. Tapi setiap benda ada keburukkan nya. Apa yang keburukkan nya ialah? Anda terlalu ramai friend request contoh 150 ke atas. Dan anda tekan serentak. Facebook akan berhentikan sekejap process approve kawan anda. Jadi anda tak dapat nak click confirm dalam masa tertentu. Dalam sejam 2 jam selepas itu baru boleh confirm balik.

Nasihat saya ialah. Better guna manual. Click satu persatu. Cara ini lebih bagu lagi kerana anda dapat elak dari add spam account atau fake account. And yang guna gambar artis and cartoon tu dapat dibenteras. Harap article saya tentang approve atau confirm friend request yang banyak dengan mudah ini dapat membantu anda. 
Panduan Mudah Buat Blog A-Z !!! Cara Buat Duit Dari Rumah Tanpa Modal !!!
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Approve Friend Request Banyak Dengan 1 Click"

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top