------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

Cara dan Trik Untuk Banyak Likes di Instagram

Cara, tip, rahsia mudah dan cepat untuk menambah bilangan likers,like gambar di instagram. Percuma tak perlu bayar. Apa penting nya jumlah likers di instagram? Nak rasa bajet-bajet artis lah yer banyak likers. Or nak elak rasa malu sebab upload gambar then takda orang nak like. Ok tips aku ni, aku rasa korang perlu setkan insta korang ke public.Sebab aku guna account insta aku yang satu lagi tu untuk public je.

Ok lets start the party. Cara mudah dan percuma untuk naikkan like pada gambar instagram. Jangan lupa untuk baca cara naikkan follower instagram cepat dan mudah dengan hanya follow insta artis popular tempatan yang banyak followers nya. Ok dibawah ni aku share tips mudah mendapatkan like dan menaikkan like instgram. 


Cara ini tanpa menggunakan banyak hashtag di instgram untuk dapatkan like. Tak perlu install apps. Aplikasi like instagram ini hanya diguna melalui lamanweb sahaja. Inilah cara agar like instagram banyak tanpa perlu kawan like. 





1. Korang kena pergi ke laman web 99insta.com



2. Korang kena register sebab tiada account. 

Register tu korang register guna email dan password. Kalau nak keselamatan. Better guna password lain selain dari password insta korang ok?  P/s Jangan risau, laman web ini tak minta korang log in username dan isnta orang pun. 


3. Selepas register, korang akan direct log in ke account korang. 

No 8 tu link and love tu berapa like diidami.
4. Selepas itu, Cari perkataan Instagram Link dan Likes to get. 
Instagram Link tu ialah link gambar instagram yang korang nak lamanweb ni like untuk korang. And likes to get tu ialah berapa banyak likes yang korang nak untuk gambar tu. 

Copy Link and Paster dekat bar link.



5. Lepas isi then click add dan tunggu hasilnya. P/s. Hasilnya agak lama sikit. Tapi akan ada like datang sikit demi sikit. :D janji nombor likes bertambah. 

Tak bahaya ke auto likers ini?
mmm. Bahaya ke tidak? Itu terpulang kepada pengguna nak tanggung risiko. Tapi bagi aku, selagi kau tak bagi maklumat login instagram korang ke lamanweb tu. Tak bahaya kot. Enjoy. 
Panduan Mudah Buat Blog A-Z !!! Cara Buat Duit Dari Rumah Tanpa Modal !!!
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Cara dan Trik Untuk Banyak Likes di Instagram"

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top