Cara Banyak Likes dan Kawan di Wechat

Assalamualaikum para pembaca blog. Hari ini aku terpanggil untuk buat entry khas berkaitan wechat iaitu cara nak dapatlike dan friend banyak di wechat. Mana tidak nya traffic blog aku ada yang search mana mana nak jadi wechat famous, banyak like dekat wechat, cara banyak kawan di wechat.
 
Cara banyak like dan kawan di wechat
Cara banyak like dan kawan di wechat
Aku budak wechat. Bangga tak? Haha. Tapi aku guna wechat sebab nak berhubung dengan kawan dan di wechat adalah tempat aku add kawan-kawan rapat aku sahaja. Dekat wechat juga aku suka share video moment itu. Tapi lately mungkin sudah remaja? Eh. Haha. Mungkin sudah matang. Aku sudah mula slow nak update wechat. Tapi yang aku lawak nya orang peril budak wechat sebab pengunaan Bahasa English yang teruk. Memang teruk pun. Kau dah lah teruk, salah spelling lagi.  

Seriously ? Kau banyak likes dekat wechat pun bukan nya orang dapat tengok kalau yang likes ribuan itu tiada dalam friend list mereka. Tapi mungkin untuk kepuasan diri sendiri. Lain orang lain caranya haha. Mungkin dengan
 Likers yang banyak dapat menambah level confident kau ke tahap maksima.

Seriously? Nak banyak kawan dekat wechat untuk apa ? Dulu aku ada lah nak buat wechat untuk medium bisness. Banyak manfaat teknologi ini tapi kita tak gunakan dengan baik. Ok lah aku ajar cara untuk dapat friend banyak dalam wechat. Kau letak status friendly sikit macam lets be friend. lepas itu gambar kau bajet cun sikit sebab nanti orang tengok gambar kau, mereka akan mudah nak add kita dan kalau kita add mereka, mereka mudah nak approve kita. Yang penting kau kena selalu buka look around* agar banyak wechaters lain dapat tengok kewujudan wechat kau dan add kau. Kau juga add lah mereka-mereka yang lain. 

Lepas itu. Suruh mana-mana kawan wechat kau yang ada buat group. Suruh mereka masukkan kau dalam group itu. Jadi senanglah kau nak add siapa-siapa yang aktif dalam group itu. 

Itu sahaja lah tips dari aku. Tapi aku tetap muskil kenapa nak likes banyak dalam wechat ? Kalau kawan banyak dalam we hat mungkin sebab medium business. Apa-apa pun saya sudah share cara tambah kawan dekat wechat ok.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Cara Banyak Likes dan Kawan di Wechat"

mai pun ada wechat, tapi lately jarang update dah, tapi sayang mau padam, hahaha. best sebab kalau minta pendapat segera dalam drift bottle tu, laju je menjawab orang2 dari seluruh dunia. macam haritu mai buntu sgt bila baru je dpt kerja, lepastu datang offer kerja lagi best dengan gaji lebih masyuk, so buntu nk pilih mana, tanya kat fb krik2 je,lepastu kena cop menunjuk pula.

tanya dekat drift bottle, laju je pendapat orang2 dari seluruh dunia.kahkahkah. lepas dh dpt jawapan tu clear drift bottle :P

betul tu Noor Maizan. Banyak gang wechat lebih sporting dan tak sombong dengan kita. Sebab itu amer lebih gemar share moment dekat wechat instead of facebook

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top