------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

Nuffnang bagi be, Komli bagi Email. Dilemma.

Assallammualaikum blogger.
Amer ni dah lama menyepi dari bidang seni blogger yang indah ini. Jadi agak tidak mustahil lah jika saya agak tertinggal kebelakang dalam duni blog ini. Apa yang amer perhatikan di era baru blogger ini muncul satu saingan syarikat perikalanan yang memberi saingan sengit kepada nuffnang dan sewaktu dengannya.

Kenapa pada hari yang sama terima email dari komli dan juga terima buffered earning dari nuffnang. hurm. memang membuatku dilemma. nak stay setia ngan nuffnang ke nak letak je code komli dalam blog?



Kepada korang yang ada pengamalaman ni. Camne erk ? camne nak isik bornag dalam email ni . blur pulak kepala ini.


And kepada nuffnang pula. Thanks you so much sebab sudi lagi dan masih mahu bagi buffered earning kat blog amer. ingat dah lupa dah dengan kewujudan blog amer? :O


Susah sangat ke nak daftar komli ini? 

Jika dibuat perbandingan. Apa yang amer lihat, komli ni amat rumit sedikit. sila perbetulkan fahaman saya jika ada kesalahan. Komli ini macam adsense , selepas sign up komli, kita perlu tunggu kelulusan dari pihak komli adakah blog kita layak atau tidak mengiklankan produk mereka.

Jauh pula bezanya seperti langit dan bumi jika dibanding dengan nuffnang. Selepas kita daftar nuffnang kita terus dapat menyiarkan iklan-iklan nuffnang di dalam blog kita. Setuju? angkat tangan. Ketawa.

Benda yang paling tak best. Diskriminasi dengan blog tak fames *sedikit pengunjung.

Kepada korang yang sudah pasang niat nak berkombeef, keramli, berKOMLI dalam blog korang, tapi Unique View or Traffic korang tak sampai 1 Ribu sehari macam blog amercorner ini. Lupakan saja.
Syarat ini amer dengar lah, untuk berdaftar dengan Komli , harus maintain traffic macam 1 ribu sehari. Kenapa sikit sangat? Tak boleh banyak lagi ke? haha
Panduan Mudah Buat Blog A-Z !!! Cara Buat Duit Dari Rumah Tanpa Modal !!!
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Nuffnang bagi be, Komli bagi Email. Dilemma."

Assalam amer, nasihat Kenit ....sapu dua2 sekali hehe.

Yang KOMLI tu baru pengesahan je kan so biarkan dulu.

Yang nuffnang tu dia dh bagi BE, kira on je la hehe. Sementara nak letak KOMLI tu nuffnang pun boleh kita kumpul jugak (^_^).

yang mana satu...idaman kalbu... he he he...ternyanyi pulak...

running dlu be nuffnang then msukkan ads komli..
tu cre terbaek..
hihi

Kamek terus hilang status glitterati bila pasang iklan lain..

takda pengalaman pula. hehhe, soryy.

Saya pun sama.. Dah pasang je Komli, terus jadik non-Gliterrati.. hu3

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top