------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

Pentingnya visitor/traffic blog untuk pikat nuffnang.


Pentingnya visitor/traffic blog untuk pikat nuffnang. 



Salam. Kepada korang yang belum follow blog amer silalah follow dan tinggalkan jejak untuk amer follow balek. terima kasih. :D
 Assalamualaikum korang pembaca blog amer. weee nanti comment ye. 




Pentingnya visitor/traffic blog untuk pikat nuffnang.

Hari ni nak update pasal traffic blog pulak. Ramai blogger yang mintak amer tulis tips cara amer dapatkan traffic blog tinggi . Bagi amer mudah je. blogwalking dan tinggalkan jejak. Eh buat GA kot? or buat segment ?



Nak dapatkan income daripada nuffnang , benda yang kena korang pastikan adalah traffic blog korang. Tak banyak or tak sikit(maintain). Siapa lah nak beriklan(buffered earning) dalam blog yang ada sorang 10 orang je yang masuk. Maka advertisers kureng berminat lah nak beriklan dalam blog korang.

Kalau cara amer nak naikkan traffic or visitor blog. FIrst korang kena jadi sponsor blog lain. Biar blogger2 lain tahu kewujudan blog korang. Apee x nak sponsor ? Tak per. Kali ni korang buatlah giveaway atau segment. Dua benda ni macam korang baru pindah kat satu kawasan perumahan and then korang buat kenduri makan selamat. Jadi invite2 lah jiran tertangga baru datang ke rumah untuk
suai kenal. adess ape aku merepek ni?

Benda yang pastinya kena korang buat untuk traffic tinggi. iaitu promote promote dan promote. Biar satu dunia tahu yang korang update blog. Macam mana nak promote ? Lepas je publish entry korang pergi post lah link facebook pages or group.

Tips lastly. Kalau korang bijak. Tak perlu ramai follower bagai. Jadikan blog korang seo friendly . Friendly seo eh macam mana nak eja dengan betul? Setakat ni blog yang terrer pasal seo ni blog lyssasecret.com eh follow yang banya tu. giler akak tu -_-=.


 Amaran : Jangan tekan banner ni kalau tak nak hadiah murah.
Panduan Mudah Buat Blog A-Z !!! Cara Buat Duit Dari Rumah Tanpa Modal !!!
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Pentingnya visitor/traffic blog untuk pikat nuffnang. "

kena amek tips ni,dari blogger pemes ni..hee

gud infomation for me :)
tq

Huuu... Thx tau.. Leeza tgh usaha nk tingkat trafik. X dpt2 lg nis.

wahhh...bagus tips ni Amer... In Shaa Allah boleh guna pakai lepas ni :)

Yupp bw rajin2.. akan bukannya malas tp x sempat...

Oops dofollow blog ni.,.
Thanx tips... jom la up trafic blog akak yg sepi tuw.,

setuju dgn Amercorner..
terima kasih atas perkongsian, jemput singgah ye :)

lyssa tak 'giler' dia bijak,, huhu,, hebat jugak :D

tips yg membantu tq amer..jgn lupe jengah up kan blog akak yg suam2 tu hehe.. www.izzahrasofea.blogspot.com

bagus info ni..sangat membantu pada beginner nihh....silalah ke blog saya leenazi9783.blogspot.com

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top