------------------- [ Tips Terbaik Wajib Baca ] -------------------

BERJAYA TIME SQUARE AKU DATANG.


Panjang nye . Better lagi diggantikan dengan TS aku datang.
Haha. Dijadikan cerita.
Bangun dalam pukul 8 camtu. Aku baru perasaan hotel aku menginap ni takda menyediakan kemudahan seperti Iron aka saterika. Jadi aku berjalan2lah pusing2 satu hotel ni mana tahu ada bilik khas untuk saterika baju ke. Lepastu aku terjumpa ngan cleaner hotel tu. Dia kata hotel ni takde iron.

Adoh terpaksalah aku cari alternatif lain ni ataupun berjalan guna baju renyuk.
Macam2 alternatif aku guna. Letak air panas dalam cawan pastu cuba gosokkan kat baju.
Lepas tu letak air panas dalam botol plastic then guling2kan kat baju macam buat karipap pulak dah.

Selepas guna alternatif tu alhamdullilah. Xde lah renyuk sangat.

Plan hari ni nak pergi ke TS. Dari tahun 2009 kot aku bermimpi nak main theme park atasnya. Memang miss je. Last year nak pergi ngan member kl. Tapi tak sempat kot sebab aku x cakap ngan dorang. Haha.

Tahun ni tercapa jugak hajat aku pergi sini. Bayaran pun bolehlah cukup2 makan. Tak mahal sangat.
Hari ahad aku pergi. Pergh ramai gak orang tapi tak seramai genting. Tapi bagus gak ramai cegini sebab kalau tak ramai orang games dalam tu lambat sikit lah nak bermula sebab nak tunggu orang lain isi tempat yang masih kosong.

Kawan aku tak main permainan yang macam kapak tu.


Aku rasa mereka mereka yang masuk sini memang rugi kalau tak cuba naik ni.

Oh ya. Korang yang nak masuk berjaya time square theme park ni aku sarankan jangan main DNA MIXER dahulu. Mainan tu membuatkan mood korang nak main mainan lain terbantu. Jap ni gambar mainan tu.

Kalau korang lelaki yang berbadan besar tu macam aku nih. Korang first time naik korang akan rasa something yang menyedapkan. haha aku tak tahu nak explain camne. Boleh mandul dibuatnye kot. 

Those yang takde tight pocket kat seluar tu better keluarkan je lah handphone tu and letak kat tempat selemat yg disediakan. Duit syilling mmg banyak jatuh time aku men hari tu. 

Selepas main Dna Mixer. Selepas tu masuk rumah hantu 
(sadis je masuk rumah hantu tu) 
lepas tu nek rolly coaster. Kawan aku dah giveup . 
aku nak men lagi lah hoi haha. tapi member aku ajak kuar dr situ. 
aku rasa mcm tak berbaloi. Jap biar aku main roller coaster sorang2 lepas tu 
main yang macam kapak tu sekali lagi sorang2. 
lepas tu baru aku rasa puas and then keluar. :D


Panduan Mudah Buat Blog A-Z !!! Cara Buat Duit Dari Rumah Tanpa Modal !!!
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "BERJAYA TIME SQUARE AKU DATANG."

teringat zaman stdy dulu .. pergi dgn kwn2. ada sorg kwn naik game mcm ali baba tue .. dia menangis gile2. ktorg smpai tak tahu nk gelak ke kesian. hehehehhh

selalu g ts. tp x pnh maen kt stu. huhuhu

omg permainan kat sini semua best! DNA Mixer tu pun best apa hahaha. roller coaster pun best. aku naik benda tu sahaja 4 kali haritu. lepastu masuk rumah hantu takut-takut hahah siap lari kot.

omg permainan kat sini semua best! DNA Mixer tu pun best apa hahaha. roller coaster pun best. aku naik benda tu sahaja 4 kali haritu. lepastu masuk rumah hantu takut-takut hahah siap lari kot.

oooooooo ye keee Kimm...terbaikkklahh gempakkklahhh

Comment Anda ?

 
Template By KunciDunia
Back To Top